Wat energetische massagetherapie voor jou kan betekenen

Steeds vaker krijg ik te maken met mensen die langdurig bloot staan aan stress, een “te” drukke baan of een andere vorm van overbelasting. Energetische massagetherapie is een therapie waarin ik je leer hoe om te gaan met je overbelasting.

29a1a2dcb474cb934ea829a3635d6cb0

Tijdens de behandeling tast ik je lichaam af en lokaliseer op die manier je blokkades. Deze blokkades behandel ik zowel fysiek als energetisch waardoor je na een aantal dagen verlichting voelt en minder gespannen in je lichaam zit.

Karina, een moeder van 3 pubers met een drukke baan komt bij me met de vraag: waarom ben ik steeds zo vermoeid en kan ik niet meer de dingen doen die ik vroeger deed?  Ze voelt zich vermoeid en lusteloos. Haar sociale leven vergt ook het nodige van haar. Het feit dat ze in de overgang is, maakt het er niet makkelijker op. Daarbij is ze 8 kilo afgevallen, omdat ze denkt dat ze moet passen in een ideaal beeld.

Hoe zou het voor Karina zijn om:

  • Meer energie te halen uit haar lichaam.
  • Minder gestrest te zijn.
  • Zich minder vermoeid te voelen.
  • Te leren omgaan met haar overgang.

Komt dit jou ook bekend voor?

Wil jij ook niet toegeven aan de beperkingen die jouw leeftijd jou oplegt en probeer je dat te negeren? Dan is energetische massagetherapie echt iets voor jou.

Herken jij je in Karina? En wil je weten hoe het ook anders kan? Maar weet je niet hoe je dat moet aanpakken?

Hoe zou het voor je zijn als ik jou daarbij help?

Ik kan je hierbij helpen door jou bewuster te maken van beperkingen en blokkades die jouw lichaam jou tijdelijk oplegt. Door je blokkades te behandelen en jou weer terug in balans te brengen met jezelf. En vooral, door jou te laten voelen hoe belangrijk ontspanning voor je eigen lichaam is.

Wil je hierover meer weten?

Stuur je vraag in een mailtje naar ronald@touchtherapy.nl  of bel naar 06 22 15 52 51

Het is mogelijk om op 6 Juni een gratis afspraak met mij te maken.

Locatie: Landgoed Blijendijk St.Michielsgestelseweg 22 5261 NL Vught.

Deze kennismaking is kosteloos. Je kunt je hiervoor aanmelden door mij te bellen op 06 22 15 52 51 of een e-mail te sturen naar ronald@touchtherapy.nl

Schrijf je in voor mijn e-zine

Vind je mijn blogs interessant? Schrijf je dan in voor mijn e-zine en ontvang regelmatig het laatste nieuws van Touch Therapy. Je ontvangt tevens mijn gratis e-book “hoe je met 8 knuffels per dag een gelukkiger mens wordt”

Inschrijven voor de Ezine

© 2015 – Touch Therapy – Ronald Connotte – Alle rechten voorbehouden

Wil je dit artikel gebruiken in een nieuwsbrief, tijdschrift, Facebook, website of anders? Dat mag, graag zelfs! MITS je de volgende informatie bij het artikel vermeldt met een werkende link naar de genoemde website: “Door Ronald Connotte van Touch Therapy. Ga naar www.touchtherapy.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s